Найвідоміші дизайнери одягу

Найкрасивіші моделі від сезону до сезону представляють у всьому світі унікальні колекції відомих дизайнерів жіночого одягу. Тижні моди є чудовою нагодою, щоб відчути смаки цих великих дизайнерів. Подивіться які бренди домінують на показах мод!

Всесвітньо відомі дизайнери визначають модні тенденції. Вони вирішують, які кольори та стилі будуть задовольняти запити найвибагливіших модниць.

Твори великих дизайнерів переважають переважно на «червоній доріжці». Голлівудські зірки хочуть виглядати модно та оригінально. Ми підготували для вас список дизайнерів та будинків моди, чиї колекції представлені у топі модної індустрії. Дивіться найвідоміші імена у світі моди!

Donna Karan

Її ім’я з’являється не тільки на бірках жіночого одягу, а й сумках, взутті та парфумерії. Безперечно, вона — один із найпопулярніших американських дизайнерів.

Marc Jacobs

Американський дизайнер відомий своїми розкішними та елегантними колекціями. Створює одяг, який привертає увагу до деталей. А вони творять унікальний образ.

Oscar de la Renta

Сукнями одного з провідних у світі модельєрів ми можемо помилуватися червоною килимовою доріжкою. Голлівудські зірки полюбили витвори дизайнера. Вони елегантні, оригінальні та завжди відносяться до тенденцій сезону.

Ralph Lauren

Присутність народженого у Нью-Йорку дизайнера на тижнях моди є обов’язковою. Кожен сезон представляє свої колекції, які дуже популярні. Дуже популярні також бутіки, якими володіє дизайнер.

Vera Wang

Родом із Китаю, але живе у Нью-Йорку. Дизайнер славиться своєю унікальною колекцією весільних суконь, якими захоплюються нареченої у всьому світі. Також проектують вечірні сукні, які голлівудські зірки часто обирають на великі гала-концерти.

Chanel

Цей французький будинок моди вважається визначальним чинником моди. Тренди, які пропонує будинок моди, миттю стають популярними кожного сезону. Компанією управляє один із найвпливовіших дизайнерів у світі — Карл Лагерфельд.

Christian Dior

Легендарний французький дизайнер заснував один із найбільших та найвідоміших будинків моди у світі. Створення одягу виходить за межі загальноприйнятих шаблонів. Завдяки такій оригінальності колекції стають справжнім хітом від сезону до сезону!

Giorgio Armani

Італійський дизайнер розпочав свою кар’єру в будинку моди Nino Cerruti. Після здобуття досвіду в цій компанії створив власний бренд.

Gucci

Заснований у Флоренції будинок моди проектує не лише одяг, а й взуття, сумки та годинники. Одяг та аксесуари, що мають етикетку Gucci – мрія модниць у всьому світі.

Louis Vuitton

Монограма цього французького бренду є рисою. З’являється вона не лише на предметах одягу, а й на сумках, гаманцях та взутті.

Nina Ricci

Жіночі та елегантні стилі – відмінна риса французьких будинків моди. Значний інтерес становлять також дизайнерські парфуми, запах яких зачарував багатьох жінок.

Prada

Цей італійський будинок моди було засновано Маріо Прада. Спочатку спеціалізувався лише на проектуванні шкіряних сумок, які підкорили світ моди. Згодом діяльність поширилася і на розробку одягу, що характеризується великою оригінальністю.

Stella McCartney

Цей дизайнер є одним із найвідоміших в Англії. Вона працювала з Карлом Лагерфельдом, Adidas та H&M. Її модні та унікальні колекції регулярно представляються під час Тижня моди.

Donatella Versace

Ось ще один, заснований в Італії будинок моди, відомий у всьому світі. Колекції цього майстра прозорі, найчастіше барвисті та завжди дуже модні!

Calvin Klein

Відомий своїм простим кроєм американський дизайнер вражає своїми проектами на найвідоміших показах моди. На додаток до елегантного дизайнерського одягу також пропонують джинси та футболки як для чоловіків, так і для жінок.

Alexander McQueen

Перші колекції британського дизайнера були провокаційними. Згодом він почав створювати ширший асортимент одягу, стиль якого став м’якшим і класичнішим. Часто він повертається до сміливих експериментів під час показів мод.

Valentino

На початку існування італійського будинку моди не було легким. Фінансові проблеми ускладнили виробництво та проектування одягу на найвищому рівні. Однак, коли кризу було запобігло, бренд почав розвиватися та набирати авторитету. Колекції Валентино стали в одну лінійку з топовими дизайнерами під час Тижня моди.

Roberto Cavalli

Уродженець Флоренції, дизайнер славиться своєю барвистою, енергійною колекцією. Його одяг викликає великий інтерес серед тих жінок, які люблять новизну в моді і, отже, експерименти у виборі одягу.

MaxMara

Один із найрозкішніших італійських будинків моди рік у рік набирає все більше і більше шанувальників. І все це завдяки поєднанню класичного стилю та оригінальності!

іст: pikabu.ru

Комментарии к записи Найвідоміші дизайнери одягу отключены

Filed under Історія, Цікаві факти

Comments are closed.